Peltineloset Oy valmistaa monipuolisia peltituotteita rakennusliikkeille, tukkureille ja teollisuuteen kautta maan. Olemme erikoistuneet alakattojen rankarakenteisiin. Toimitamme myös profiililevyjä, peltilistoja ja kiinnikkeitä sisäkattoihin, väliseiniin ja julkisivurakenteisiin sekä äänieristyskasetteja konehuoneisiin, koululuokkiin ja muihin julkisiin tiloihin.

Kattava varasto

Olemme investoineet aktiivisesti konekantaamme ja se edustaa ominaisuuksiltaan uusinta tekniikkaa Suomessa. Voimme valmistaa mitä monipuolisimpia tuotteita, esimerkiksi alakattojen listoja materiaalin paksuuden tarkkuudella.

Vantaalla sijaitsevista liiketiloistamme löytyy tuotannon lisäksi kattava varasto. Suurien varastotilojen myötä voimme palvella asiakkaita nopeasti.

Tilaustuotteet nopeasti

Tilaustuotteet yksilöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pitkän kokemuksen myötä voimme auttaa asiakasta myös tuotteen suunnittelussa.

Hoidamme tuotteiden kuljetukset pääkaupunkiseudulla. Pidemmällä oleviin kohteisiin järjestämme tarvittaessa rahdin. Asiakas voi myös noutaa tuotteet suoraan tehtaaltamme.

Jo vuodesta 1987

Vuonna 1987 perustetun, yhden miehen yrityksestä merkittäväksi toimittajaksi kasvaneen yrityksen osti vuonna 2011 Nurmijärven Rakennuspelti Oy. 31.5.2018 allekirjoitettiin kauppakirja, jolla Peltineloset Oy:n osakekanta siirtyi Peltisepänliike Peltec Oulu Oy:n omistukseen 1.6.2018 alkaen.

Asiakastyytyväisyytemme perustuu ammattitaitoon, nykyaikaisiin koneisiin, laatuun, varmoihin toimituksiin ja ennen kaikkea hyvään palveluun ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun.

Seuraa meitä

Peltineloset Oy

Tikkurilantie 146
01530 VANTAA

Puh. 050 348 3626

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.